pühapäev, märts 29, 2009

ca 2,5 aastat hiljem...

Loodan, et mu järgmine postitus nii kaua jälle aega ei võta, kuid nagu näha olen hirmus laisk blogija ja no ega käsitöö osas palju rohkemat ja paremat öelda saa:(. Siiski on ühtteist viimasel ajal tehtud ka ja mõtlesin, et panen pildid lihtsalt üles.

Nii palju lisaks, et 2,5 aastaga on palju muutund, TTÜ tibila on kahjuks laiali läinud, millest on mul siiralt kahju. Mina, Kätu ja Jana vahetasime kõik töökohti ja nüüd on mul siis ka teine tibu sündinud ja Erinil ka ja Kätul tulemas:) Vot nii kiired ajad on olnud:D. Võib-olla sellest sündimise asjast peaks kunagi kirjutama..


Pilte tehtud asjadest..


Esimesed, siiani kasutusel olevad, heidepüksid (Anete on praegu saamas 7 kuuseks). Villaheie on Raasiku villavabriku oma ja juhised ruskovillalt.















Meriinovillane kombekas, kudusin siis kui Annit ootasin.. Päris asjalik tuli, kuna suuruseks oli raamatus (Zoe Mellor "Kudumid väikelastele") antud 0-3 kuud, aga me saame seda siiani kanda ehk hetkel 6 kuud täis juba.

















Kombe juurde käiv müts (ruskovilla õpetuse järgi).. p.s. Anni on pildil 3 päevane:)
















26-jalgne on tegelikult juba 9 aastane, see on mu eelmise titakandmisaja projektike:)See oli tõsine ökoprjekt ehk siis kasutasin kõik leitud lõngajupid ära ja jalad-pea sai tehtud vanast T-särgist:D











Näpunukud on tegelikult veel poolik projekt, kuna teatri tegemiseks oleks ka teisi osatäitjaid vaja, hetkel on valmis Nukitsamees koos Iti ja Kustiga.















8-jalgne valmis Anete 1.kuu sünnipäeva kingiks.

















Mütsike raamatust "Mütsiraamat". Tegin natuke teisiti kui raamatus, seal oli see vahva müts sinisetriibuline ja meriinovillasest lõngast ning ilma pitside-liblikata:). Mina kasutasin ökopuuvillast lõnga ja tegin värvitriipude asemel reljeefsed triibud.


















Väga pikale veninud projekt - Eriku kampsun, alustasin enne Anete sündi ja valmis sai ta alles 2 nädalat tagasi, lukk on siiani puudu, kuna oleme haiged olnud pole poodi saanud. Lõngaks on Pure Life looduslikult värvitud lõngad ja õpetus on Novita ajakirjast Extra 2008, muutsin natuke kapuutsi ja tegin asja triibuliseks.




























Täna valminud tekike Anetele. Motiiv on pärit Novita ajakirjast Extra 2008. Meie tekike on pisem ja tehtud Novita Tennesse lõngadest (ajakiri nägi ette Novita Bambu kasutamise). 20 motiivi tegemiseks kulus peaaegu täpselt 4 tokki.




1 Comments:

Blogger Erin said...

Väga toredad asjad! Jään huviga järgmiseid postitusi ootama.

11:21 AM  

Postita kommentaar

<< Home